Properament! «Preludi Musical»: Una Revolució en l’Experiència Orquestral Interactiva.

La música està evolucionant constantment! «Preludi Musical» és un projecte emocionant que està a punt de portar l’experiència orquestral a un nivell totalment nou. Aquest projecte innovador promet crear una experiència única en la qual l’usuari interactuarà amb la música orquestral. El llançament és a tocar.

«Preludi Musical» és una creació que combina la màgia de la música clàssica amb la tecnologia més avançada. Amb un controlador IoT amb forma de batuta de director, els participants podran assumir el paper de director i dirigir la seva pròpia orquestra. La tecnologia darrere d’aquest projecte utilitza controladors personalitzats, tecnologia Arduino i impressió 3D, i ha estat desenvolupada i perfeccionada amb el suport de la Universitat de Barcelona (UB) i els programes de Barcelona Activa.

Aquest projecte emocionant incorpora tecnologia hologràfica tipus ventilador i una pantalla tàctil, assegurant una experiència única i immersiva.

Com funciona «Preludi Musical»? Dividint una orquestra en grups o famílies d’instruments, el jugador podrà interactuar simultàniament amb el dispositiu. Cada moviment de la batuta del director i de la mà lliure del jugador es tradueix en canvis a la música, permetent controlar aspectes claus del so:

Tempo: La velocitat amb la qual es mou la batuta del director.
Intensitat: L’altura de la mà lliure del jugador.
Solos d’instruments: Mouent la mà lliure cap a la dreta o cap a l’esquerra.

Aquests gestos permetran als jugadors interactuar de manera única amb el so de l’orquestra. Com que cada família d’instruments és independent, la sincronització i la coreografia es converteixen en factors crucials que defineixen si la peça de música és exitosa o si cal repetir-la per perfeccionar-la.

A més, la solució hologràfica multi-dispositiu proporcionarà indicacions visuals per guiar l’ús del dispositiu, oferint una representació visual de les famílies i els instruments que s’estan interpretant, fet que fa que l’experiència sigui encara més immersiva.

Aquesta innovadora experiència musical orquestral promet transformar la forma com percebem i participem en la música clàssica. Prepara’t per a una experiència musical com cap altra.

Descarrega el nostre fulletó per obtenir informació detallada sobre com pots esdevenir el director de la teva pròpia orquestra i viure una experiència musical única.

Deja un comentario