Apoyo tecnològic al petit i mitjà comerciante

Busquem 30 comerços que estan entre petits i mitjans, i els quals ens agradaria no costar estratègies i eines digitals que permeten vendre en línia.

Converteix el teu negoci tradicional en un negoci digital on podràs vendre sense limitacions, i tot això sense renunciar al teu canal de venda físic.
SIN NINGÚN COSTE POR EL DESARROLLO.

El context econòmic causat per la COVID19 ha fet que grans empreses i multinacionals que ja tenien canals de venda en línia s’han vist beneficiades, mentre que per un altre lado moltes pymes que no han pogut o han tingut l’oportunitat de digitalitzar-se s’han vist impactades negativament per aquesta situació. .
Des de Marvut Technologies volem recolzar el comerç local, de proximitat i just; als petits i mitjans comerciants amb solucions útils i adaptades per poder introduir-se a la venda en línia.
El nostre objectiu és tenir el millor i major impacte social, medioambiental i d’equitat, amb eines tecnològiques en comerços locals per poder ser més competitius davant la situació que vivim. Busquem generar casos d’èxit.

Els inscrits seleccionarem 30 comerços a els quals ens agradaria sense cap cost:
– Desenvolupament de plataforma de venda en línia
– Breve consultoría de estado digital
– Formació general per implementar l’eina
– Pack bàsic digital per assegurar l’èxit de la implementació

Data d’inici: 02 de novembre de 2020
Data límit: 30 de novembre de 2020

Deja un comentario