Familia Torres y Marvut Technologies unen esfuerzos para generar productos disruptivos

Un front de producció molt important per a Marvut Technologies és el nostre laboratori digital. Dediquem esforços significatius per dur a terme els nostres propis desenvolupaments, incloent aplicacions natives que responen a les necessitats del nostre mercat.

És precisament un dels productes del nostre laboratori digital amb el qual hem estat treballant en companyia dels nostres aliats d’ACCIÓ – Agència per a la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya – on vam aplicar per a la subvenció ‘Subvencions startups proves pilot colꞏlaboració amb empreses per validar iniciatives disruptives’.

La proposta de la subvenció buscava executar projectes disruptius, descobrir tecnologies exponencials i augmentar el nivell d’innovació a les empreses, acompanyats en el desenvolupament de proves pilot per empreses emergents (start-up) que comptessin amb la idoneïtat per dur-les a terme.

Dins dels reptes interessants de la subvenció, era necessari conèixer el mercat d’usuaris per definir el producte disruptiu que permetria, precisament, augmentar aquest niu de comercialització i fidelització.

D’aquesta manera, vam iniciar la recerca d’una empresa d’important envergadura i tradició a Espanya per treballar en el projecte i, al final, no vam poder trobar una millor companyia col·laborativa que Familia Torres, celler referent de qualitat àmpliament conegut – i reconegut – en mercats dedicats al vi i la vinya.

Va ser una sinergia immediata, ens van acollir com a part del seu equip i vam iniciar tot el procés de planificació del projecte i presentació a finals de l’any 2022. En la proposta buscàvem el desenvolupament d’una aplicació que permetés revisar les diferents cartes dels restaurants i afegir-hi un toc de gamificació per augmentar, així, el nivell d’«engagement» dels nostres usuaris.

Mesos després, als nostres correus ens vam sorprendre en llegir que, evidentment, com a grup de treball Familia Torres – Marvut Technologies, havíem estat seleccionats per ACCIÓ com un dels candidats a subvencionar i a concedir els recursos necessaris per executar la prova pilot anteriorment presentada.

Havíem donat el primer pas, el més complex estava per endavant i ho coneixeràs en detall a les nostres pròximes notícies. En resum, van ser una mica més de 5 mesos de treball sincrònic amb Familia Torres, revisant opcions, entenent reptes i resolent desafiaments en els quals, finalment, pel mes d’agost, vam poder tenir la nostra aplicació en la seva fase final.

És una aplicació molt interessant i entretinguda que us recomanem utilitzar. En ella podreu guanyar diversos premis jugant a una divertida ruleta que us donarà molta sort. Tindreu accés al joc un cop compartiu una carta d’un restaurant on us trobeu gaudint.

Esperem en pocs dies fer la publicació de l’aplicació a les botigues d’Android i Apple. Heu d’estar atents al nostre bloc per saber quan la podeu descarregar, arrisqueu-vos a girar la ruleta i descobriu la possibilitat de guanyar diversos premis.

Deja un comentario