Ultraleap llença el Leap Motion Controller 2: La nova generació de seguiment de mans en 3D

Ultraleap llença el Leap Motion Controller 2: La nova generació de seguiment de mans en 3DA l’obertura del passat acte d’AWE 2023, l’empresa Ultraleap va anunciar el llançament del Leap Motion Controller 2, la segona generació de la seva icònica càmera de seguiment de mans. Aquesta innovadora tecnologia permet als usuaris interactuar de manera natural amb el contingut digital en 3D utilitzant les seves pròpies mans. Amb millores significatives en termes de resolució, camp de visió i consum d’energia, el Leap Motion Controller 2 és el dispositiu ideal per experimentar un seguiment manual de classe mundial. A més a més, el seu disseny compacte i la seva compatibilitat amb una àmplia gamma de plataformes i dispositius complementaris fan que sigui una eina versàtil per professionals entusiastes de la realitat virtual, augmentada i mixta.

El llançament d’aquest producte representa una excel·lent notícia per empreses com Marvut, especialitzades en solucions digitals basades en Intel·ligència Artificial, Hologrames i realitat augmentada. Aquesta innovadora tecnologia de seguiment de mans ofereix nombroses avantatges i beneficis per al nostre enfocament dins del sector.

En primer lloc, la compatibilitat de Leap Motion Controller 2 amb diferents plataformes i maquinari complementari, com auriculars VR / MR / AR, PC i pantalles hologràfiques, ens permet ampliar les nostres solucions i serveis a una àmplia gamma de clients i sectors. Podem aprofitar aquesta tecnologia per oferir experiències immersives a mida, millorant la forma en què les empreses s’involucren en el contingut digital.

També la integració del dispositiu amb elements com els auriculars Pico Neo 3 Pro, ThinkReality VRX de Lenovo i les ulleres intel·ligents d’ARGO™ de DigiLens ens ofereix l’oportunitat de desenvolupar solucions més avançades i personalitzades per als nostres clients. Podem explorar aplicacions en camps com l’entreteniment, la col·laboració remota, la visualització de dades en temps real i l’art interactiu, entre d’altres.

El Leap Motion Controller 2 també ofereix beneficis addicionals per als nostres clients que es dediquen a la realitat augmentada i mixta, la capacitat d’interactuar de forma natural amb contingut digital en 3D a través d’aquest dispositiu millorarà l’experiència de l’usuari i permetrà un aprenentatge més immersiu.

Així doncs, el llançament de Leap Motion Controller 2 complementa perfectament la nostra cartera de solucions digitals basades en Intel·ligència Artificial, Hologrames i realitat augmentada. Al mateix temps que també ens dona la capacitat d’oferir experiències interactives i evolvents als nostres clients, millorant la manera en què s’involucren en el contingut digital. A l’aprofitar aquesta tecnologia d’avantguarda, podem mantenir-nos actius i actualitzats dins la indústria i oferir serveis innovadors que impulsen l’èxit dels nostres clients.

Deja un comentario