Marvut Technologies s’uneix a la innovació a BNEW 2023 a Barcelona.

Marvut Technologies, una empresa de desenvolupament de programari amb seu a Barcelona especialitzada en intel·ligència artificial i realitats esteses, estarà present per mostrar com estan configurant el futur.

Què és el BNEW 2023?

L’esdeveniment BNEW (Barcelona New Economy Week) és una de les trobades empresarials més importants d’Europa, que reuneix líders de la indústria, emprenedors, inversors i experts de diverses àrees. Aquest esdeveniment s’ha convertit en una plataforma única per a l’intercanvi de coneixements, la col·laboració i la innovació.

El BNEW 2023, que tindrà lloc a Barcelona del 02 al 05d’octubre, promet ser una experiència inoblidable amb un enfocament en l’economia del futur i la transformació digital. Ofereixrà conferències magistrals, taules rodones, tallers pràctics i oportunitats excepcionals de networking.

Marvut Technologies: Noves Tecnologies i Innovació

Marvut Technologies es troba a l’avantguarda de la innovació tecnològica, amb operacions expandides a Espanya, França i Colòmbia. El seu compromís amb l’excel·lència en la recerca i el desenvolupament de solucions tecnològiques avançades els ha permès destacar-se en un mercat altament competitiu.

Al BNEW 2023, Marvut Technologies presentarà algunes de les seves últimes innovacions i projectes emocionants. Aquí tens un tast del que pots esperar de la seva participació:

Solucions d’Intel·ligència Artificial (IA): Marvut Technologies ha estat treballant incansablement en la creació d’algoritmes d’IA que poden revolucionar la presa de decisions empresarials. Aquestes solucions poden millorar l’eficiència operativa i proporcionar una avantatge competitiu a les empreses.

Tecnologia d’Energia Sostenible: L’empresa està compromesa amb la sostenibilitat i presentarà avanços en tecnologia d’energia neta que poden ajudar les organitzacions a reduir la seva empremta de carboni i adoptar pràctiques més ecològiques.

Desenvolupament de Programari Avançat: Marvut Technologies mostrarà els seus productes i serveis de desenvolupament de programari, que inclouen aplicacions mòbils, sistemes de gestió i solucions personalitzades dissenyades per millorar l’eficiència i la productivitat.

Realitat Virtual i Augmentada: L’empresa també es centrarà en les aplicacions de realitat virtual i augmentada que estan transformant sectors com l’educació, la medicina i l’entreteniment.

Seguretat Cibernètica: En un món cada vegada més digitalitzat, la seguretat cibernètica és una preocupació important. Marvut Technologies presentarà les seves solucions d’avantguarda per protegir dades i sistemes.

Uneix-te a Marvut Technologies al BNEW 2023

La participació de Marvut Technologies al BNEW 2023 és una oportunitat única per explorar les tendències tecnològiques més actuals i aprendre com la innovació pot impulsar el teu negoci cap al futur. A més de les seves presentacions a l’esdeveniment, l’equip de Marvut estarà disponible per discutir idees, respondre preguntes i establir connexions valioses.

No importa en quina indústria et trobis, la tecnologia està jugant un paper cada vegada més important en l’èxit empresarial. El BNEW 2023 i la presència de Marvut Technologies ofereixen una oportunitat inigualable per estar al dia de les últimes tendències i solucions tecnològiques.

Vols estar a l’avantguarda de la innovació? Uneix-te a Marvut Technologies al BNEW 2023 a Barcelona i descobreix com la tecnologia pot impulsar la teva empresa cap a un futur més brillant i prometedor. No te’l perdis!

Voleu saber més sobre BNEW 2023? Deixeu-nos les vostres dades i ens posarem en contacte amb vosaltres!

Deja un comentario