Família Torres i Marvut Technologies: una potent sinergia per crear productes disruptius

Un important front de producció per a Marvut Technologies és el nostre laboratori digital. Dediquem esforços significatius a executar els nostres propis desenvolupaments, incloent aplicacions natives que aborden les necessitats del nostre mercat.

És precisament un dels productes del nostre laboratori digital en què hem estat treballant en col·laboració amb els nostres socis d’ACCIÓ – l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya – per sol·licitar la subvenció «Subvencions startups proves pilot colꞏlaboració amb empreses per validar iniciatives disruptives».

El repte: la proposta de subvenció tenia com a objectiu executar projectes disruptius, trobar tecnologies exponencials i augmentar el nivell d’innovació a les empreses, acompanyades en el desenvolupament de proves pilot per empreses emergents (start-ups) que comptessin amb la idoneïtat per dur-les a terme.

Un dels reptes interessants de la subvenció era la necessitat d’una anàlisi de mercat que permetés entendre el producte disruptiu que permetria, precisament, augmentar aquest nínxol de comercialització i fidelització de clients.

La dificultat: necessitàvem trobar el millor soci per dur a terme aquest projecte. Havia de ser una empresa de gran envergadura, amb un alt nivell de reconeixement, una trajectòria interessant, i havíem de treballar junts. No podia ser qualsevol empresa; la selecció havia de ser la millor.

La solució: vam començar a buscar una empresa de gran envergadura i tradició a Espanya per treballar amb nosaltres, i al final, no vam poder trobar un millor soci col·laboratiu que Familia Torres, una reconeguda celler de gran qualitat àmpliament coneguda i reconeguda en els mercats del vi i la vinya.

Va ser una sinergia immediata; ens van acollir com a part del seu equip, i vam començar tot el procés de planificació del projecte i la seva presentació a finals de 2022. En la proposta, buscàvem el desenvolupament d’una aplicació que permetés als usuaris navegar per diferents cartes de restaurants i afegir un element de gamificació per augmentar l’engagement dels usuaris.

Mesos més tard, als nostres correus, vam quedar sorpresos en llegir que, naturalment, com a grup de treball, Familia Torres – Marvut Technologies, havia estat seleccionat per ACCIÓ com un dels sol·licitants per rebre una subvenció i els recursos necessaris per dur a terme la prova pilot anteriorment presentada.

Havíem fet el primer pas, la part més complexa estava per endavant, i la coneixeràs detalladament a les nostres properes notícies. Però en resum, van ser més de 5 mesos de treball sincrònic amb Familia Torres, revisant opcions, entenent reptes i resolent problemes, i cap al mes d’agost, vam tenir la nostra aplicació en la seva etapa final.

És una aplicació molt interessant i entretinguda que us recomanem que utilitzeu. Amb ella, podeu guanyar diversos premis jugant en una divertida ruleta que us portarà molta sort. Tindreu accés al joc un cop comparteixeu la carta d’un restaurant en què us trobeu gaudint.

L’aplicació «Carta de Vinos» ja està disponible i llesta per ser descarregada. No espereu més per començar a gaudir de l’emoció de girar la ruleta i guanyar emocionants premis.

Dirigeix-vos a les botigues d’aplicacions d’Android i Apple, cerqueu «Carta de Vinos» i descarregueu-la al vostre dispositiu. És hora de començar a rodar la sort i aprofitar totes les oportunitats que aquesta emocionant aplicació té per oferir!

Descarregueu l’aplicació des del següent enllaç:

Per a dispositius Android, feu clic aquí: Enllaç de Google Play

Amb el suport d’ACCIÓ.

Deja un comentario