Tecnologies 

La tecnologia i la innovació són la nostra raó de ser. Per tant, és la nostra responsabilitat comptar sempre amb els millors aliats i coneixements per trobar sempre les millors solucions per satisfer les necessitats dels nostres clients. Som conscients de la importància de la bona selecció, disseny, desenvolupament i adaptació de la tecnologia al servei de les empreses com a clau de l’èxit, augmentant l’eficiència en processos que aporten valor. Ens considerem fanàtics de la tecnologia, així com altres formes disruptives emergents i d’avantguarda, i estem orgullosos de ser-ho, fet que ens fa únics i ens complementa.

Els nostres serveis  

Dissenyar, desenvolupar i implementar tecnologies de la informació adaptades a cadascun dels nostres clients per generar valor en els seus processos crítics.

Realitat  virtual

Imagination has no limits. By using this technology, we can create wonderful complete universes virtually. Either based on a world similar to ours, as well as an imaginary world in which the laws of physics of the world we know today can be challenged.

Mitjançant l’ús de dispositius addicionals, com ara ulleres de realitat virtual o auriculars, és possible una immersió completa i interactiva dins del món dissenyat anteriorment. Mitjançant altres dispositius addicionals, com ara guants, ventiladors i esprai d’aigua especialitzats, podem estimular encara més els sentits de l’usuari, intensificant així la sensació de realitat en l’experiència de l’usuari final.

Realitat augmentada 

Tecnologia que permet la visualització, en temps real, a través d’un dispositiu tecnològic en el món real, complementat amb elements virtuals i informació per enriquir l’experiència de l’usuari.

Desenvoupem solucions integrals amb Realitat Augmentada en aplicació i tipus Web, per millorar l’experiència del consumidor.

Realitat mixta 

Integrem diferents dispositius que ens permeten aconseguir experiències més sensorials i innovadores en realitats esteses.

Com a socis de Microsoft, desenvolupem utilitzant dispositius de visualització Hololens, sensors de moviment tipus Kinect i altres dispositius com ara projectes hologràfics 3D.

Creem experiències aplicades a diferents sectors com l'aprenentatge i l'entreteniment.

Baixa-ho aquí

El nostre catàleg de productes i serveis XR

Completa el formulari i podràs descarregar el catàleg

Leave us your details

Deixa'ns les teves dades

Déjanos tus datos