Desenvolupament App oficial – Sitges Film Festival

Vam tenir el privilegi de treballar amb el Festival de Cinema de Sitges. En l’edició del 2022, vam assumir un desafiament extraordinari: el desenvolupament de la seva aplicació principal, dissenyada per millorar l’experiència de tots els seus visitants.

La nostra contribució a aquest prestigiós Festival de Cinema Fantàstic i de Terror, considerat el més destacat d’Europa, es va centrar a proporcionar una eina que no només promovia la interacció i la immersió dels assistents, sinó que també elevava el nivell de gaudi i participació en cada aspecte d’aquest esdeveniment cinematogràfic de renom internacional.

0
Idiomes
disponibles
+de 0
Descàrregues de l'aplicació oficial dins d'un mes
+de 0
Assistents al festival
Objectiu del projecte
  • Millora de l’experiència de l’usuari: Assegurar que els assistents tinguin una experiència més còmoda i enriquidora en accedir a informació sobre horaris, llocs de projecció i detalls de les pel·lícules.
  • Accés a contingut exclusiu: Proporcionar accés exclusiu a contingut relacionat amb el festival, com entrevistes amb directors, tràilers de pel·lícules i contingut darrere les escenes.
  • Venda d’entrades i articles de mercaderia: Facilitar la compra d’entrades per a les projeccions i de productes oficials del festival mitjançant l’aplicació.
  • Sostenibilitat: Contribuir a la reducció de l’impacte ambiental eliminant la necessitat d’imprimir materials físics, com programes i mapes, i proporcionant aquesta informació digitalment.
  • Visibilitat global: Ampliar la visibilitat del Festival de Cinema de Sitges a nivell internacional oferint una aplicació que permet als amants del cinema de tot el món seguir i participar en l’esdeveniment, fins i tot si no poden assistir-hi en persona.
  • Promoció de la cultura cinematogràfica: Fomentar l’apreciació del cinema fantàstic i de terror proporcionant contingut educatiu i contextual sobre les pel·lícules i els seus creadors mitjançant l’aplicació.

Leave us your details

Deixa'ns les teves dades

Déjanos tus datos