Semana de la moda 080

Els organitzadors de la setmana de la moda de Barcelona, van decidir incorporar hologrames 3D en l’esdeveniment per oferir als dissenyadors i al públic una experiència única i innovadora. Portant la moda a un altre nivell i trencant les barreres convencionals.

Els hologrames els van permetre crear una atmosfera màgica i futurista en els desfilades. Volien sorprendre el públic, captivar la seva atenció i fer que s’immersessin en un món visualment impactant. Els hologrames els van permetre oferir una experiència immersiva al públic, on la moda es fusionava amb la tecnologia, despertant emocions i deixant una impressió duradora en les seves ments.

En definitiva, incloure hologrames en la setmana de la moda de Barcelona era una oportunitat per transformar la manera en què es presenta i es viu la moda, oferir una sensació única, emotiva i sorprenent tant per als dissenyadors com per als assistents, i els hologrames ens van brindar l’eina perfecta per aconseguir-ho.

0
Vegades present en
Desfilades de Moda
0
Assistents
+de 0
Aparicions en xarxes socials durant l'esdeveniment
Objectiu del projecte
  • Innovació i avantguarda: la utilització d’hologrames en esdeveniments de moda és una forma de mostrar que la indústria està al corrent de les últimes tecnologies i tendències. Això ajuda a projectar una imatge moderna i avantguardista.
  • Experiència immersiva: els hologrames poden oferir una experiència visual impactant, immersiva i única per als assistents.
  • Diferenciació i notorietat: la presència d’un holograma en la setmana de la moda de Barcelona pot ajudar a destacar l’esdeveniment davant d’altres similars.

Leave us your details

Deixa'ns les teves dades

Déjanos tus datos