RTVE – Programa Brigada Tech

La presentadora Luján Argüelles i el dissenyador de moda Eduardo Navarrete van tenir l’oportunitat de viure l’experiència d’interactuar amb els nostres hologrames 3D, en aquesta ocasió, per mitjà de moviments de mans, fer aparèixer i desaparèixer vestits de col·lecció. Aquests Human Hologram poden ser aplicats en variades indústries amb fins de mercat, vendes, entreteniment, posicionament i entrenaments, fins i tot, a nivell corporatiu.

Aquest projecte va ser executat en col·laboració de la nostra empresa aliada Trendimensional.

0
Vestits modelats
i animats
0
Dinàmiques
d'interacció
0
Minuts 40 segons
d'aparició en RTVE
Objectiu del projecte
  • Innovació tecnològica: implementar i utilitzar la tecnologia d’hologrames de forma pionera en l’àmbit televisiu, oferint als espectadors una experiència visual única i avantguardista.
  • Millora de l’experiència de l’espectador: crear un impacte positiu en l’audiència en presentar contingut de manera interactiva i envoltant.
  • Augment de la participació publicitària: aprofitar les avantatges visuals i creatives dels hologrames per atreure a anunciants interessats.
  • Expansió de l’audiència: atreure a nous segments de la població que busquen experiències televisives més immersives i tecnològicament avançades.

Per conèixer el projecte:

Leave us your details

Deixa'ns les teves dades

Déjanos tus datos