Projecció Hologràfica per a la Diputació de Barcelona a la Smart City Expo 2023

Va ser un honor per nosaltres ser seleccionats per la Diputació de Barcelona com a soci tecnològic per presentar els seus principals serveis mitjançant les nostres solucions disruptives de màrqueting amb hologrames 3D a l’edició del 2023 de la Smart City Expo a Barcelona. Aquesta col·laboració posa de manifest el compromís de la Diputació amb la promoció de tecnologies avançades i solucions intel·ligents per al desenvolupament urbà.

La col·laboració entre Marvut i la Diputació de Barcelona va representar una oportunitat única per a ambdues parts. Per a Marvut, evidentment, va ser una oportunitat per ampliar el seu abast i demostrar la seva competència en un escenari global. D’altra banda, la Diputació de Barcelona reforça la seva imatge com a entitat governamental que recolza la innovació i el creixement econòmic sostenible. Junts, busquen establir Barcelona com a referent en la implementació de solucions de ciutat intel·ligent.

0
Segons animats
0
Mapes generats
0
Serveis explicats
Objectiu del projecte
  • Demonstrar Innovació Tecnològica: Utilitzar la tecnologia de holograma 3D per presentar els serveis i les iniciatives de la Diputació de manera innovadora i atractiva, destacant el compromís de la institució amb la innovació.
  • Incrementar la Visibilitat: Aprofitar la naturalesa atractiva i innovadora dels hologrames 3D per augmentar la visibilitat dels serveis oferts per la Diputació entre els assistents a la fira.
  • Augmentar l’Eficàcia de la Promoció: Els hologrames 3D presenten diverses avantatges respecte a diversos mitjans de promoció. Amb les projeccions hologràfiques s’assegura fins a 4,5 vegades més visibilitat del missatge i augmenta el temps d’observació en un 60%, respecte als mètodes tradicionals.
  • Generar Connexió amb els Assistents a la Fira: Els hologrames 3D han demostrat que fins al 88% de l’audiència mostra «felicitat» en experimentar-los. Generar sentiments positius en els assistents augmenta la probabilitat de generar interès amb el missatge mostrat.
  • Inspirar Altres Entitats: Servir com a inspiració perquè altres entitats governamentals considerin l’ús de tecnologies emergents per a la millora de la comunicació amb els ciutadans.

Leave us your details

Deixa'ns les teves dades

Déjanos tus datos