ProColombia MWC

L’entitat ProColombia, encarregada de promoure el turisme en aquest país, va tenir presència en el Mobile World Congress de Barcelona al mes de febrer. Nosaltres, com a empresa amb operacions en el país cafeter, vam tenir l’oportunitat d’aportar en el disseny del seu stand amb un dels nostres hologrames 3D, en aquest cas un Human Hologram.

L’objectiu era el d’augmentar el flux de persones en el seu stand i promocionar productes colombians.

Al final, aquesta aliança va permetre enfortir el seu posicionament en la fira i mostrar imatges interessants relacionades amb el turisme a Colòmbia.

0
Vídeos hologràfics
+de 0
Visitants captivats per hora
0
Assistents al MWC
Objectiu del projecte
  • Generar oportunitats de negoci: atreure a persones influents de la indústria, inversors i socis comercials, creant oportunitats de negoci i establint relacions que puguin conduir a futures col·laboracions.
  • Impressionar als visitants: utilitzar Human Holograms en una fira és crear una experiència impactant que cridi l’atenció dels assistents, deixant una impressió duradora en les seves ments i destacant entre la competència.
  • Generar interès i curiositat: atreure a un públic ampli i motivar-los a acostar-se al stand per descobrir més sobre els productes o serveis oferts.
  • Millorar la participació del públic: crear una experiència interactiva i emotiva que permeti als visitants participar activament i sentir-se part de l’exhibició, la qual cosa al seu torn augmentarà la retenció del missatge transmès.
  • Comunicar els valors i la innovació de l’empresa: destacar els valors de la companyia, la seva capacitat per adoptar noves tecnologies i la seva posició com a líder en la seva indústria.
  • Potenciar el branding i la imatge corporativa: reforçar la imatge corporativa de l’empresa, transmetre la seva identitat de marca i augmentar la consciència de marca entre els assistents.

Leave us your details

Deixa'ns les teves dades

Déjanos tus datos