Innovation Toolkit StartUB!|Universidad de Barcelona

StartUB!|Universitat de Barcelona, un dels nostres principals aliats i promotors, va desenvolupar el projecte InnovationToolkit. Després de 3 anys de treball, i com a resultat i síntesi de tota la informació investigada, hem desenvolupat una pàgina web personalitzada com una plataforma per difondre els resultats.

Vam ser precisament des de Marvut els encarregats de l’execució d’aquest entregable, després de diversos mesos de dedicació vam aconseguir co-crear una eina que permet als emprenedors entendre els primers passos per desenvolupar un projecte d’empresa des de zero.

0
Països registrats
+de
Descàrregues de documents
0
Formats de diligenciamiento
0
Vídeos de suport
Objectiu del projecte
  • Establir una presència en línia: la creació d’una web a mida és establir una sòlida presència en línia per a l’empresa o la marca. Això implica desenvolupar un lloc web únic i atractiu que reflecteixi la identitat de l’empresa i proporcioni als visitants una experiència positiva.
  • Generar leads i augmentar les conversions: dissenyada per captar l’atenció dels visitants i convertir-los en clients potencials.
  • Millorar l’experiència de l’usuari: proporcionar als visitants una experiència de l’usuari excepcional amb una navegació fàcil, temps de càrrega ràpids, disseny responsive per adaptar-se a diferents dispositius i una estructura d’informació clara i concisa.
  • Posicionament en cercadors (SEO): la web a mida ha de ser optimitzada per als motors de cerca amb la finalitat d’augmentar la visibilitat en els resultats de cerca.
  • Reforçar la imatge de marca: la web a mida ha de reflectir la identitat i els valors de la marca, i proporcionar una experiència coherent amb la resta dels materials de màrqueting.
  • Facilitar la interacció amb els clients: ha de proporcionar formes senzilles perquè els visitants es posin en contacte amb l’empresa.

Per conèixer el projecte:

Leave us your details

Deixa'ns les teves dades

Déjanos tus datos