Holograma 3D Lluís Domènech i Montaner Recinto Modernista de Sant Pau

Després d’anys de recerca i test, hem aconseguit realitzar la integració dels hologrames 3D amb diferents dispositius que permetin una major interacció amb l’usuari.

Estem en capacitat d’integrar els hologrames 3D amb dispositius com ara tauletes, ordinadors, sensors, i qualsevol altre que controli les imatges, vídeos i so.

En aquest cas vam integrar el Human Hologram amb una tauleta que conté una aplicació de preguntes i respostes dramatitzades per un actor que representa a l’icònic Lluís Domènech i Montaner.

0
Vídeos hologràfics
0
Minuts de gravació projectats
0
Pantalles d'interacció amb l'usuari
0
Idiomes
Objectiu del projecte
  • Preservació i difusió del llegat històric: reviure la figura de Lluís Domènech i Montaner, un destacat arquitecte i dissenyador català, utilitzant un holograma de cos sencer -Human Hologram- que recordi l’essència del que és el personatge.
  • Experiència educativa i inspiradora: els usuaris poden interactuar amb l’holograma, fer preguntes i obtenir respostes basades en el coneixement recopilat sobre l’arquitecte. Això brinda una experiència educativa interactiva i enriquidora, inspirant a les generacions futures i fomentant l’interès per l’arquitectura i el disseny.
  • Valorització del patrimoni cultural: reviure a Lluís Domènech i Montaner a través d’un holograma ajuda a valoritzar i promoure el patrimoni cultural de Catalunya. Permet mostrar el seu treball d’una manera nova i atractiva, despertant l’interès i la curiositat de les persones per la seva arquitectura i les seves idees.
  • Promoció turística i cultural: la utilització d’un holograma de Lluís Domènech i Montaner serveix com un atractiu turístic i cultural, generant interès i atreient a visitants a llocs relacionats amb la seva obra, com l’Hospital de Sant Pau o el Palau de la Música Catalana. Això contribueix a promoure el turisme cultural i a ressaltar la importància de l’arquitectura modernista a Catalunya.

Coneix més del projecte

Leave us your details

Deixa'ns les teves dades

Déjanos tus datos