Aplicació de la Carta de Vins de Familia Torres

Després d’una recerca exhaustiva d’una empresa de gran envergadura i tradició a Espanya per a col·laborar-hi, no vam poder trobar un millor soci que Familia Torres, una bodega de renom coneguda per la seva qualitat i àmpliament reconeguda en els mercats del vi i la vinya.

Va ser una sinergia perfecta al llarg del procés de planificació i execució del projecte. El resultat: una aplicació que permet als usuaris revisar els diferents menús dels restaurants i afegir un element de gamificació per millorar la implicació dels usuaris.

Des del punt de vista de l’usuari, l’aplicació ofereix una manera de localitzar els restaurants al mapa, comprovar si tenen els menús carregats, carregar menús i, el més important, participar en el joc de la ruleta de la sort. Depenent de la seva sort, els usuaris poden guanyar premis immediats que es poden canviar per productes relacionats amb el vi i descomptes.

Amb el suport d’ACCIÓ

0
Pàgines d'Interacció amb l'Usuari
0
Joc divertit amb la possibilitat immediata d'incrementar a 5 opcions.
0
Pàgines d'Interacció en Mode Administrador
Objectiu del projecte
  • Experiència d’Usuari: Millorar l’experiència de l’usuari de l’aplicació, fent-la més dinàmica i atractiva, sempre mantenint els estàndards de marca del nostre client.
  • Aplicació Gamificada: Incorporar una funció de gamificació en el desenvolupament per permetre als usuaris gaudir de l’experiència i ser recompensats per això.
  • Solucions Disruptives: Abordar les necessitats de l’organització mitjançant eines disruptives que augmentin la implicació dels usuaris externs en la recopilació de la informació necessària.
  • Panell d’Administració: Afegir un mode administratiu per gestionar de manera eficaç tota la informació relacionada amb la redempció de premis.
  • Publicació a les Botigues d’Aplicacions: Escalar la usabilitat de l’aplicació per a permetre l’accés als usuaris, inicialment dins de l’abast d’Espanya.

Leave us your details

Deixa'ns les teves dades

Déjanos tus datos