Arthur Holm

Arthur Holm, reconeguda empresa dedicada a la producció de solucions d’avantguarda per millorar la comunicació en espais corporatius, tenia dins dels seus plans immediats el desenvolupament d’un catàleg en entorns de navegació 3D.

La idea era clara i requería d’un aliat que comptés amb l’experiència i coneixement requerits per plasmar en els espais virtuals els seus alts nivells de sofisticació, disseny i innovació.

Ens vam mesurar a complir el repte, el resultat: un catàleg dels seus productes més imponents amb les animacions i interaccions que permeten observar les característiques de motorització en detall, emmarcats en uns ambients de primer nivell.

0
Entorns virtuals
0
Productes animats i interactuables
0
Interaccions
0
Textures
Objectiu del projecte
  • Impressionar i captivar als clients potencials: utilitzar un entorn de realitat virtual és crear una experiència immersiva i sorprenent per als clients potencials en presentar l’empresa. L’objectiu és deixar una impressió duradora en els visitants i captar la seva atenció d’una manera única i memorable.
  • Millorar la comunicació i comprensió: utilitzar la realitat virtual com a eina de presentació permet transmetre de manera més efectiva els valors, serveis i productes de l’empresa.
  • Diferenciar-se de la competència: oferir una experiència innovadora i única que permeti a l’empresa destacar en la ment dels clients potencials.
  • Augmentar el compromís i la participació dels visitants: la realitat virtual ofereix una oportunitat única per involucrar, comprometre i connectar als visitants de manera activa. En augmentar la participació, es busca generar un major nivell d’interès i compromís per part dels clients potencials.
  • Ampliar l’abast i l’accessibilitat: en utilitzar la realitat virtual, l’empresa pot superar les barreres geogràfiques i ampliar el seu abast, accedint a la presentació de l’empresa des de qualsevol lloc, sense importar la seva ubicació física.

Leave us your details

Deixa'ns les teves dades

Déjanos tus datos