AMV

Per al llançament de la seva campanya “Pensa amb el casc” l’asseguradora AMV buscava arribar a un públic jove a través de les noves eines interactives de les xarxes socials.

Com a punt de partida es van prendre els dissenys dels 20 personatges ficticis i les 8 ulleres creades pel client, per convertir-los en filtres i stickers. El treball va consistir en donar-los vida a través de l’animació, creant un gest característic per a cada personatge i recreant les ulleres en 3D.

El producte final són 28 filtres per a Instagram, els quals poden ser utilitzats i compartits pels usuaris. D’aquesta forma vam aconseguir augmentar l’abast de la campanya, arribant a una major quantitat de públic i aprofitant les noves eines interactives de les xarxes socials.

0
Filtres i stickers AR casc i ulleres per a Instagram
0
Animació
0
Models 3D
+de 0
Visites en els primers dies de llançament
Objectiu del projecte
  • Augmentar la visibilitat de la marca: utilitzar els filtres d’Instagram és generar major reconeixement i visibilitat d’AMV.
  • Generar interacció i participació: els filtres d’Instagram ofereixen una forma divertida i atractiva d’interactuar amb els usuaris. L’objectiu és fomentar la participació dels usuaris, convidant-los a utilitzar els filtres i compartir les seves fotos i vídeos de la marca.
  • Impulsar les vendes i conversions: en generar una major visibilitat de la marca es pot aprofitar l’oportunitat per impulsar les vendes i conversions.
  • Millorar el reconeixement de la marca: en crear filtres d’Instagram, l’empresa AMV pot aprofitar la viralitat i l’abast d’aquesta plataforma per millorar el reconeixement de la marca.

Leave us your details

Deixa'ns les teves dades

Déjanos tus datos