Tecnologies Marvut

Els nostres  productes

HappyJob 

HappyJob.app és el nostre portal dedicat per oferir a les empreses les eines que necessiten per trobar la felicitat en la feina dels seus empleats, millorant així l’atrecció i la retenció del millor talent als llocs clau.

What are you waiting for! Make important decisions to make your team happier, based on data.

Bistrom  

Bistrom és el primer menú digital gamificat per a bars i restaurants, que ha arribat a revolucionar l’experiència del client d’una manera segura i divertida.

Consulta els plats abans de fer la teva comanda, juga, acumula i guanya!

MarvutCare 

A MarvutCare fem servir les noves tecnologies per atendre les persones necessitades.

Oferim un servei integral de monitorització i assistència remota mitjançant l’ús de la Intel·ligència Artificial i IoT en la mateixa plataforma integrable.

RealVut 

RealVut és una plataforma digital que connecta empreses immobiliàries, de construcció, financeres, de decoració i compradors, en un mercat amb VR, AR i altres tecnologies de la indústria 4.0.

Els compradors d’immobles tenen la possibilitat de visitar diversos immobles en exclusiva, en poc temps, sense necessitat de desplaçar-se. Així mateix, podràs visualitzar en temps real modificacions en interiorisme, decoració i mobiliari, personalitzant així la teva possible compra des de qualsevol lloc del món.

GameVut 

GameVut és una eina de diagnòstic empresarial gamificada que mesura aspectes relacionats amb la maduresa digital, el clima organitzatiu i la cultura del canvi, detectant així oportunitats específiques de millora, formació i innovació.

Utilitzem tècniques de gamificació i tecnologies AR i 4.0 per garantir que la recollida d’informació sigui divertida, educativa, fiable i motivadora.

Millorem llocs de treball i optimitzem processos jugant a fer que els nostres clients siguin cada cop més competitius.

Leave us your details

Deixa'ns les teves dades

Déjanos tus datos