Marvut Technologies

Experiències  exitoses

Holograma sinergia Marvut – Creative Spirit

At Marvut Technologies, in synergy with Creative Spirit, we developed the main protagonist for the public presentation of a new product for a significant client: our 3D hologram. Interacting with the master of ceremonies, it dazzled the entire audience participating in the grand event.

Projecció Hologràfica per a la Diputació de Barcelona a la Smart City Expo 2023

De la mà de la Diputació de Barcelona, vam tenir l’oportunitat de co-crear un reel en 3D molt interessant dels seus serveis per ubicar-lo a la zona més destacada del seu estand a la Smart City Expo 2023. Projectat en els nostres hologrames 3D.

Aplicació de la Carta de Vins de Familia Torres

Hem desenvolupat l’aplicació de la Carta de Vins en col·laboració amb Familia Torres. Això va ser una sinergia fascinant que ens va permetre ajudar-los a complir amb les seves necessitats mitjançant solucions disruptives.

Desenvolupament App oficial – Sitges Film Festival

Vam desenvolupar una eina per al Festival de Cinema de Sitges que millora la interacció, la immersió i el gaudi en tots els aspectes d’aquest esdeveniment de renom internacional.

Holograma 3D Lluís Domènech i Montaner Recinto Modernista de Sant Pau

Hologrames 3D integrats amb dispositius de control: som l’únic distribuïdor amb la capacitat de desenvolupar integracions complexes amb un dels principals fabricants d’hologrames 3D a nivell mundial.

Semana de la moda 080

Hologrames 3D per a fires – Setmana de la moda de Barcelona-: hem aconseguit transformar la manera en què es presenten i s’experimenta la moda. Aquestes projeccions tridimensionals aporten un element d’innovació i entreteniment, elevan l’experiència dels desfilades i deixant una impressió duradora en els assistents.

Holograma fantàstic i de terror – Sitges Film Festival

Hologrames 3D aplicats a esdeveniments artístics: els hologrames 3D -Human Hologram- tenen un alt poder d’impacte, permetent ressaltar fins als més mínims detalls d’una obra, creació o figura artística. Permet als teus visitants viure l’experiència de veure-les en la seva màxima expressió tecnològica.

Innovation Toolkit StartUB!|Universidad de Barcelona

Desenvolupament de pàgines web a mida: si requereixes que la teva empresa compti amb una pàgina web d’alta complexitat, incloent entre altres emmagatzematge de dades, registre d’usuaris, marketplace, tenim el personal especialitzat per a això.

ProColombia MWC

Màrqueting disruptiu, Hologrames 3D aplicats a fires: si estàs buscant cridar l’atenció i connectar emocionalment de manera massiva, els hologrames 3D són la millor solució. L’efecte ‘WOW’ al teu estand.

RTVE – Programa Brigada Tech

Màrqueting disruptiu; Hologrames 3D interactius: hem portat les nostres experiències a un altre nivell i a múltiples escenaris. En aquest cas, hem compartit amb els nostres aliats de RTVE l’eina d’hologrames interactius amb els seus presentadors.

Arthur Holm

Entorns de Realitat Virtual: viu el somni de la navegació 3D immersiva amb la teva marca, aplicant-lo en diferents àrees com: comercial, recursos humans, assumptes corporatius, i moltes més.

AMV

Filtres de Realitat Augmentada per a xarxes: multiplica exponencialment les interaccions a les teves xarxes socials utilitzant filtres i adhesius personalitzats per a la teva marca.

Leave us your details

Deixa'ns les teves dades

Déjanos tus datos