Marvut Technologies

Experiències  exitoses

Desenvolupament App oficial – Sitges Film Festival

Vam desenvolupar una eina per al Festival de Cinema de Sitges que millora la interacció, la immersió i el gaudi en tots els aspectes d’aquest esdeveniment de renom internacional.

Holograma 3D Lluís Domènech i Montaner Recinto Modernista de Sant Pau

Hologrames 3D integrats amb dispositius de control: som l’únic distribuïdor amb la capacitat de desenvolupar integracions complexes amb un dels principals fabricants d’hologrames 3D a nivell mundial.

Semana de la moda 080

Hologrames 3D per a fires – Setmana de la moda de Barcelona-: hem aconseguit transformar la manera en què es presenten i s’experimenta la moda. Aquestes projeccions tridimensionals aporten un element d’innovació i entreteniment, elevan l’experiència dels desfilades i deixant una impressió duradora en els assistents.

Holograma fantàstic i de terror – Sitges Film Festival

Hologrames 3D aplicats a esdeveniments artístics: els hologrames 3D -Human Hologram- tenen un alt poder d’impacte, permetent ressaltar fins als més mínims detalls d’una obra, creació o figura artística. Permet als teus visitants viure l’experiència de veure-les en la seva màxima expressió tecnològica.

Innovation Toolkit StartUB!|Universidad de Barcelona

Desenvolupament de pàgines web a mida: si requereixes que la teva empresa compti amb una pàgina web d’alta complexitat, incloent entre altres emmagatzematge de dades, registre d’usuaris, marketplace, tenim el personal especialitzat per a això.

ProColombia MWC

Màrqueting disruptiu, Hologrames 3D aplicats a fires: si estàs buscant cridar l’atenció i connectar emocionalment de manera massiva, els hologrames 3D són la millor solució. L’efecte ‘WOW’ al teu estand.

RTVE – Programa Brigada Tech

Màrqueting disruptiu; Hologrames 3D interactius: hem portat les nostres experiències a un altre nivell i a múltiples escenaris. En aquest cas, hem compartit amb els nostres aliats de RTVE l’eina d’hologrames interactius amb els seus presentadors.

Arthur Holm

Entorns de Realitat Virtual: viu el somni de la navegació 3D immersiva amb la teva marca, aplicant-lo en diferents àrees com: comercial, recursos humans, assumptes corporatius, i moltes més.

Leave us your details

Deixa'ns les teves dades

Déjanos tus datos